Του 10ωρου οι πεσόντες νανουρίζονται με τσόντες

youporn-athens

Η δικτυακή πύλη youporn.com είναι ευρέως γνωστή και μάλιστα συγκαταλέγεται στις πιο υψηλές θέσεις επισκεψιμότητας παγκοσμίως για το περιεχόμενό της, δηλαδή την παροχή κάθε είδους βίντεο σχετικά με την τεράστια βιομηχανία πορνογραφίας. Στα στατιστικά που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, οι επισκέψεις από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την Αθήνα βρίσκονται μεταξύ των 6 πρώτων πόλεων παγκοσμίως ως προς την επισκεψιμότητα και κατέβασμα πορνογραφικού υλικού. Θα έπρεπε κάτι τέτοιο να μας εκπλήσσει?

Κατά βάση μάλλον όχι…

Στην Ελλάδα της κρίσης  που έχει εκπαιδευτεί εδώ και δεκαετίες στον κοινωνικό κανιβαλισμό, τον πολιτισμό του σκυλάδικου, στην ηθική εξαχρείωση των lifestyle κρατικοδίαιτων λακέδων τύπου Κωστόπουλου, όπου η κοινωνική επιτυχία αποτιμάται σε λογαριασμούς τράπεζας, κότερα, σπίτια, εξοχικά, φαντεζί διακοπές στη Μύκονο και παροχές που εξασφαλίζουν οι διασυνδέσεις με το καθεστώς αλλά και σεξ που καταναλώνει ο μικροαστός, αυτή η κατανάλωση εκσπερματώσεων χωρίς τη σύνδεση με το οργασμικό μέρος της σεξουαλικής απόλαυσης είναι ένα ακόμα σύμπτωμα της νοοτροπίας καταναλωτή που εκφράζεται στο επίπεδο των μοναχικών σεξουαλικών παρορμήσεων.

Η μονότονη επανάληψη του πρότυπου συμπεριφοράς “10-12ωρη εργασία, σπίτι, τσόντα, θεάματα, ποτάκια” αποτελούσε και αποτελεί εδώ και δεκαετίες την έκφραση της μικροαστικής αντίληψης κοινωνικής και ατομικής πραγμάτωσης. Η αέναη επανάληψη της ίδιας μέρας επί 365 φορές το χρόνο, που σπάει μόνο από έκτακτα γεγονότα που δεν παράγει το άτομο ή από τη μίζερη ανακύκλωση του ίδιου προτύπου στις διακοπές του μικροαστού με προσθήκη πρέζας ή/και σεξ για την αλλαγή. Έχουν να λένε οι μεγαλοαστοί για τα κιλά κόκας που κυκλοφορούν στα σαλόνια τους που τόσο μίζερα ορέγονται οι εξαθλιωμένοι μικροαστοί ακόμα και μέσα στην απολύτως ακυρωμένη ψευδαίσθηση της κοινωνικής ανέλιξης…

Ο αυνανισμός της ημέρας, η κορυφαία και μυστική έκφραση ψήγματος ζωτικότητας του πιο καταπιεσμένου μικροαστού…Ακόμα κι αν στην άλλη άκρη είναι η σιλικονιασμένη γκόμενα της άκρως κερδοφόρας καπιταλιστικής βιομηχανίας της πορνογραφίας…

Τα πρότυπα σεξουαλικής συμπεριφοράς

Η εκπαίδευση του μικροαστού στην κατανάλωση σεξουαλικών προτύπων τύπου “γαμιά Κωστόπουλου” και “γκόμενας μοντέλο για κάθε χρήση” γέμιζε τις τσέπες των κολαούζων της εξουσίας που σέρβιραν την κατανάλωση σεξ ως αυτοπραγμάτωση αποκομμένη από το περιεχόμενο και το συναίσθημα, αλλά παράλληλα δημιουργούσε και παράπλευρες συνέπειες ως προς την κοινωνική αποτύπωση αυτών των σεξουαλικών συμπεριφορών. Για να το πούμε απλά, ποτέ άλλοτε στη συντηρητική ανάγνωση της καθεστωτικής ιστορίας που ενοχοποιούσε το σεξ και την ελεύθερη έκφραση (και με τις ευλογίες της “χριστιανικής” αριστεράς των Κανέλληδων και λοιπών χριστιανοταλιμπάν της αριστεράς) δεν έφτασε οτιδήποτε σχετίζεται με το σεξ να κυκλοφορεί τόσο ανεμπόδιστα, αλλά και τόσο ενοχικά βιωμένα.

Κι εδώ η συντηρητική και εν πολλοίς χριστιανική ανάγνωση της σεξουαλικής απελευθέρωσης επέδρασε καταλυτικά για να αλλοτριώσει το σεξ ως μια συναλλαγή μερών που αναδεικνύει το γυναικείο σώμα όχι ως μέσο αμοιβαίας ολοκλήρωσης αλλά ως εργαλειακό μέσο ατομικής αυτοεκπλήρωσης. Για να το πούμε ξεκάθαρα, ο βομβαρδισμός σεξουαλικών συμπεριφορών που καθορίζονται από τα τσιράκια της εξουσίας τύπου Κωστόπουλου δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω παρά την έκφραση του αυνανισμού παρουσία ενός ή περισσότερων παρτενέρ.  Είναι μια μορφή ανάδειξης του ατομισμού που καλλιεργεί η συστημική προπαγάνδα στο σεξουαλικό πεδίο.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ανθρώπινο (αντρικό και γυναικείο) σώμα και οι σεξουαλικές του προτιμήσεις είναι εργαλείο επίτευξης επιδιώξεων. Άλλοτε αυτές οι επιδιώξεις φτάνουν μέχρι την ατομική απόλαυση κι άλλοτε οι επιδιώξεις αυτές αναμιγνύονται με φασιστικές λογικές ενοχοποίησης των γυναικών που συκοφαντούνται συλλήβδην ως οροθετικές για να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες καταστολής τους με πρόταγμα το “τάξις και ηθική” για το δημόσιο προφίλ των υπουργών τύπου Λοβέρδου.

Το καρότο και το μαστίγιο του εκφασισμού

Την αναπαλαιωμένη έκφραση του χρυσαβγιτισμού τη βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες από τον εκφραστή των πιο στυγνών ηθικολόγων που φλερτάρει με μαφιόζικες επιδιώξεις, του (αν)επίσημου δημοσιογράφου της Χρυσής Αβγής του κυρίου Ζούγκλα.

Για μια ακόμα φορά η ιστορία γνωστή. Μια κλειδαρότρυπα, ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου αυτή τη φορά ενός πολιτικού της αριστεράς στα χέρια μιας δημοσιογραφικής εκβιαστικής μηχανής που ξέρει δεκαετίες τώρα να πουλάει τα καλύτερα θέματά της σε καλές τιμές. Είναι ο ίδιος ο κύριος Ζούγκλας που έλεγε παλιότερα πως “τα πιο ακριβά θέματα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ”. Δείγμα αντίληψης ενός μηχανισμού δημοσιογραφικού οδοστρωτήρα που δόθηκε απλόχερα στους νεοναζί της Χρυσής Αβγής εδώ και καιρό. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως η φωτογράφιση του προσώπου του βίντεο έγινε από τον νεοναζί Κασιδιάρη, ο οποίος έχει τη σβάστικα στο μπράτσο του αλλά ο εν τοις πράγμασι χρυσαβγίτης κύριος Ζούγκλας φρόντισε να μας πληροφορήσει ότι είναι αριστερόστροφη!!!

Δεν είναι απλά η ανάδειξη της ηθικολογικής υποκρισίας του εκφασισμένου δημοσιογράφου, είναι η αποτύπωση των ρατσιστικών συμπεριφορών, του διάχυτου σεξισμού και μιας φασιστικής λογικής μονομερούς καθορισμού της σφαίρας του ιδιωτικού και δημόσιου. Δημόσιο για το μαφιόζικο μηχανισμό του κράτους και παρακράτους είναι οτιδήποτε εμπίπτει στον ορισμό που φτιάχνει το ίδιο το καθεστώς. Ακόμα και ο εκβιασμός ενός πολιτικού με την αποκάλυψη βίντεο σεξουαλικών επιλογών του, πωλείται από τους χρυσαβγίτες της πράξης ως απόπειρα προφύλαξης του ίδιου του πολιτικού και της κοινωνίας από μελλοντικούς εκβιασμούς!!!

Όσο για τους χαβαλετζήδες “φοιτητές” που ξετρύπωσαν το βίντεο και το παρέδωσαν ως ρουφιάνοι στον κύριο Ζούγκλα, άξιος ο μισθός σας χρυσαβγιτάκια…

Οι εκβιασμοί του κυρίου Ζουγκλα και τα ειρωνικά σχολιάκα δημοσιογράφων,πολιτικών και καθεστωτικών λακέδων του νεοφιλελευθερισμού στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αποτελούν την ουρά της έκφρασης αυτού του διάχυτου χρυσαβγιτισμού και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ως η πιο χυδαία μορφή φασισμού στο πεδίο των σεξουαλικών επιλογών (για να μη θυμηθούμε κάτι ιεράρχες και τις πεολειχίες τους…) αλλά και των ρατσιστικών κινήτρων που διαχέουν το σεξισμό και αποσκοπούν σε πολιτικά οφέλη.

Κοινώς, η εγκληματική συμμορία των χρυσαβγιτιζόντων έκανε την εμφάνισή της μέσα από τα δημοσιογραφικά ρετάλια.

Πίσω ρουφιάνοι φασίστες….

Tags: , , , , ,

4 responses to “Του 10ωρου οι πεσόντες νανουρίζονται με τσόντες”

  1. some1 says :

    Πλασματικό μάλλον. Όλες οι ελληνικές IP όλων των ISP αναφέρουν Athens, Greece όπου και αν είσαι στη χώρα. Οπότε αυτό που μετρά το YouPorn είναι όλη την Ελλάδα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Η φυλή μας τα Ζώα

Τὸ χέρι τρέμει... Ὁ πυρετός... Ξεχάστηκα πολύ, ἀσάλευτο ἕνα Μαραμποὺ στὴν ὄχθη νὰ κοιτάζω. Κι ἔτσι καθὼς ἐπίμονα κι ἐκεῖνο μὲ κοιτᾶ, νομίζω πὼς στὴ μοναξιὰ καὶ στὴ βλακεία τοῦ μοιάζω ...

Το blog μου

Just another WordPress.com site

danapax

Just another WordPress.com site

Delirium

C'est de la racaille ? Eh bien, j'en suis ! - Alèssi Dell'Umbria

netakias

連帯 Nam Et Ipsa Scientia Potestas Est 智慧

Freequency Project

freequency.gr

ypoptomousi

Lets unfuck the world.

xasodikis

θα 'ρθει μια μέρα

αἰέν ἀριστεύειν

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις

metaretriever2

Autonomous and independent from any kind of commitment, open to all ideas, without prejudice and taboo. We seek the truth and we are opposed to any injustice. In any case ... internationalists.

Latuff Cartoons

"A função do artista é violentar" (Glauber Rocha)

Υπαρχει αλλος δρομος;

Ένα συντακτικό εργαστήρι σκέψεων.

La Scapigliata

The name of the work La Scapigliata means a woman uncombed. Agent provocateur.

εργασιακό δελτίο

ειδήσεις που αφορούν την εργατιά

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ

θα 'ρθει μια μέρα

Zografou bloging

Νέα και σχόλια από τις γειτονιές του Ζωγράφου

Γαλαξιάρχης

μαλλον ακινδυνος

SecNews - IT Security News

In Depth Security News specialized in Hacking, Hackers, Network Security,Penetration Testing and e-crime

aformi

Με αφορμή

η Λέσχη

φτιάχνοντας τα τετράδια της ανυπότακτης θεωρίας

INFOWAR

Aris Chatzistefanou

Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Το ιστολόγιο του Νίκου Σαραντάκου, για τη γλώσσα, τη λογοτεχνία και... όλα τα άλλα

Techie Chan

θα 'ρθει μια μέρα

Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

κατά του Ολοκληρωτισμού, απ' όπου κι αν προέρχεται

Villa Amalias

θα 'ρθει μια μέρα

radiobubble - news

θα 'ρθει μια μέρα

omniatv

θα 'ρθει μια μέρα

risinggalaxy

«Για την ελευθερία του καθενός και την ισότητα όλων..»

XYZ Contagion

Ο κόσμος σε 360 μοίρες. Το μοναδικό '0% Lies & Errors Free' website. Στιγμές και όψεις της ελληνικής (και όχι μόνο) δημόσιας πραγματικότητας από ένα ιστολόγιο που αγαπάει την έρευνα. Επειδή η αλήθεια είναι μεταδοτική.

%d bloggers like this: